Partners

SciCom NL gelooft dat samenwerking met en tussen partners de kwaliteit en kwantiteit van wetenschapscommunicatie ten goede komt. We zijn op zoek naar organisaties die daar graag een bijdrage aan willen leveren. Neem contact op met bestuur@scicom.nl om een afspraak te maken voor een gesprek. 

Ook betrokken zijn bij SciCom NL? 
Als organisatie kun je op een aantal manieren betrokken zijn bij SciComNL 

  

Contributie/bijdrage:  

Wat krijg je?  

Sponsor 

Financiële bijdrage of in natura (zoals vergaderruimte, catering, faciliteiten) 

Sponsoren kunnen ook een bepaalde activiteit sponsoren  

Sponsorpakket: 

Je logo op SciComNL communicatiemiddelen (website, Facebook, tijdens events)   

Je ontvangt uitnodigen voor alle bijeenkomsten. Gratis toegang of korting voor 2 medewerkers tot (voor niet-leden) betaalde bijeenkomsten

Partner  

Jaarlijkse financiële bijdrage of in natura (zoals vergaderruimte, catering, faciliteiten) 

Steunt de vereniging en maakt dit ook zichtbaar in eigen communicatiemiddelen 

Partnerpakket: 

Logo, organisatie-info en link op onze communicatiemiddelen en zichtbaar tijdens bijeenkomsten

Je ontvangt uitnodigingen voor alle bijeenkomsten. Gratis toegang of korting voor medewerkers en relaties (onbeperkt) tot betaalde bijeenkomsten

1 gratis lidmaatschap voor zelf te kiezen medewerker  

 Partners: 

UM_schrijfwijze_Frutiger4Universiteitsmuseum Utrecht 
Wetenschap inzichtelijk maken voor een groot publiek, daar draait het om in het Universiteitsmuseum Utrecht. Bezoekers worden uitgenodigd om mee te kijken over de schouder van wetenschappers van vroeger en van nu. Opgezette dieren en skeletten, organen op sterk water en een echte deeltjesversneller worden afgewisseld met interactieve filmpjes en games. Kinderen voelen zich even student als ze een labjas aantrekken en zelf proefjes doen in het Jeugdlab. Museumtuin de Oude Hortus is een verrassend stuk groen midden in de stad. Je vindt er exotische bomen en planten zoals de Ginkgo biloba en de Victoria amazonica. Elk seizoen is hier iets anders te zien!

Science Clogo science center delftentre Delft
Het Science Centre Delft is onderdeel van de TU Delft en is een ontmoetingsplek en platform voor iedereen die zich interesseert in wetenschap en techniek. Het Science Centre keert de TU Delft binnenste buiten en laat zien welke plek wetenschap en techniek in de samenleving innemen waarbij zelf ontdekken, onderzoeken, ontwerpen en bouwen, de uitgangspunten zijn. Beleef de echte wetenschap in het Science Centre Delft!

NEMOnemo_logo
NEMO is het grootste science center van Nederland en is voor bezoekers van alle leeftijden. NEMO laat een breed publiek op actieve wijze ervaren hoe fascinerend, leuk en nuttig wetenschap en technologie zijn. Dit doen we met een grote diversiteit aan programma’s, tentoonstellingen, activiteiten en evenementen.

 

logo_Scienc_LInx_logoScience Linx
Science LinX laat jongeren, leraren en het publiek kennis maken met wetenschap door een frisse aanpak op maat. Daarvoor heeft Science LinX een permanente wetenschapstentoonstelling in het faculteitsgebouw, biedt het activiteiten aan voor schoolklassen, heeft het programma’s die wetenschapseducatie stimuleren, zoals de wetenschaps-truck en zet het sterk in op docentenprofessionalisering. Science LinX is ook een van de oprichters van de Groningse Nacht van Kunst en Wetenschap en de gastheer voor de Groningse voorronde van FameLab. Elk jaar bereikt Science LinX zo´n 40.000 mensen met één van deze activiteiten. De sleutel van het succes is de combinatie van formeel (op school) en informeel (buiten school) onderwijs.

 

De PA Academiepa-header-site2
De PA Academie is het kennisplatform voor public affairs, belangenbehartiging en lobby. Het aanbod van de PA Academie bestaat uit leergangen, trainingen en themabijeenkomsten op het gebied van public affairs, met ruimte voor sparren en eigen inbreng. De themabijeenkomsten zijn informeel en laagdrempelig, doorgaans met medewerking van externe sprekers. De workshops, trainingen en leergangen zijn verdeeld over meerdere dagdelen. Tevens organiseert de PA-academie coachingstrajecten.