Workshop Visualisatie

Waarom werkt een bepaald beeld nou zo goed om je informatie over te brengen, of waarom is de boodschap van die ene infographic meteen duidelijk?

We zijn druk bezig met de voorbereiding van het jaarlijkse symposium van SciCom NL op 15 september. We hebben het plan om tijdens dit symposium een workshop te organiseren over de kracht van beelden en infographics. We willen dit doen aan de hand van materiaal dat jij zelf gebruikt. Dit kan materiaal zijn dat je zelf hebt gemaakt, of iets wat je ergens vandaan hebt gehaald, en om een bepaalde reden altijd gebruikt. Of misschien zomaar een beeld of infographic die je op een bepaalde manier opvalt en die je wilt delen met de andere aanwezigen. Een korte toelichting op jouw inzending zet ons alvast op het juiste spoor en is dus bij je inzending zeer welkom.

Als je je beeld of infographic naar ons toe stuurt, dan kunnen wij het ingezonden werk gebruiken als leidraad om met elkaar te discussiëren over het hoe en waarom van de kracht van beeld en communicatieve infographics.

Uiteraard kan de workshop alleen doorgaan bij voldoende inzendingen. Dus stuur je materiaal naar onderstaand mailadres, uiterlijk op vrijdag 29 juli!

Ilonka Bottema & Joost Bakker
E: joost@scicomvisuals.com
www.scicomvisuals.com
www.roomforids.nl