De creatieve Algemene Ledenvergadering

Op 11 februari 2020 van 15.00 tot 18.00 (inloop vanaf 14.30) organiseren we de dit jaar heel creatieve Algemene Ledenvergadering. Programma:

  • Algemene Ledenvergadering, inclusief installatie nieuw bestuur
  • Presentatie Bart Ahsmann, directeur CLICKNL – wat kunnen we leren van de creatieve industrie?
  • Workshop: hoe komen we tot een verbindende WTC-visie?
  • Borrel

Wat bindt de verbindende WTC-visie met de creatieve industrie?   
Het aankomend jaar wil het SciCom NL bestuur samen met de leden komen tot een verbindende WTC-visie, die de impact en slagkracht van ons veld kan vergroten. Dat is des te relevanter nu er steeds meer aandacht én geld vrijkomt voor WTC.

Gelukkig hoeven we het wiel niet helemaal zelf uit te vinden. In 2011 stond de creatieve sector voor een soortgelijke uitdaging. De overheid bombardeerde het tot Topsector: een gebied “waar Nederlandse bedrijven en onderzoekscentra wereldwijd in uitblinken”, en waar investeringen zich bovendien uitbetalen als… Een meer betere alles voor iedereen, zeg maar. Klinkt bekend? Nu, bijna tien jaar later, presenteert de creatieve industrie zijn waarde op sterke wijze. Hoe hebben zij kansen en impact gecreëerd? Bart Ahsmann, directeur van CLICKNL is de drijvende kracht achter de Kennis- en Innovatieagenda van de creatieve industrie. Hij komt op 11 februari vertellen en met ons nadenken over overeenkomsten en verschillen tussen zijn sector en de onze.

Aanmelden:
Aanmelden kan nog. Er is nog ruimte voor 5 tot 7 leden om mee te doen. Aanmelden graag door een e-mail te sturen naar secretaris@scicom.nl.

Locatie:
Creative Valley Collectiv (ruimte: De Workshop), Stationsplein 32, 3511 ED Utrecht. Kijk op hun website voor een routebeschrijving.