Uitnodiging 9 mei: (netwerk)bijeenkomst over WTC/WTE-onderwijs bij de TU Delft

Organisatie: Studievereniging InterSECtion, opleiding Science Education and Communication TU Delft (SEC) en SciCom NL
Locatie: C-lab, C-117, Faculteit TNW, locatie Lorentzweg 1, 2628CJ Delft
Tijd: 15.30-18.00 uur (inclusief borrel)

In wat hopelijk een eerste gaat worden in een reeks van lokale (netwerk)bijeenkomsten*, laten de studievereniging InterSECtion en de opleiding Science Education and Communication zien wat ze allemaal doen en te bieden hebben. Locatie is het C-Lab van de opleiding, de speciaal ingerichte Communication-Lab-werkruimte van SEC (zie oa de publicatie A cybernetic dream: how a crisis in social sciences leads us to a Communication for Innovation-Laboratory, en de bijlagen** voor een stuk in CommunicatieOnderwijs over het C-Lab).

Delft Design Approach
Maak kennis met de Delftse studenten die over niet al te lange tijd jouw collega, concurrent, medewerker, werkgever, of freelancer zijn, en krijg een idee van wat ze leren – in Delft is dat onder andere de internationaal befaamde Delft Design Approach  toegepast op WTC en WTE (Educatie dus).

InterSECtion
Daarnaast krijg je een korte intro van/over de studievereniging InterSECtion, die onder andere opdrachten voor externen uitvoert in zogenaamde Crash Cases. Je krijgt hiervan een paar voorbeelden.

Kortom, ruim een nuttig uurtje luisteren en daarna ruim een nuttig uurtje netwerken met gratis drank, op een interessante locatie ook nog ‘s. Komt allen!
In verband met catering is een aanmeldmailtje naar Roy Meijer via penningmeester@scicom.nl wel fijn.

*SciCom NL wil de komende tijd graag meer van dit soort laagdrempelige lokale bijeenkomsten (laten) organiseren door het hele land. Heb je zelf een idee voor een leuke (gast)spreker, of workshop, en zoek je bijvoorbeeld ruimte of wat budget voor een borrel, dan helpen we graag!

**Bijlagen (3 aparte pdf’s) c-lab 1c-lab 2c-lab 3