Science Centre Delft officiële partner SciCom NL

Sinds 8 mei 2014 is het Science Centre Delft een officiële partner van de Nederlandse Vereniging voor Wetenschapscommunicatoren, SciCom NL.

SciCom NL bestuurslid Roy Meijer: “Het is fantastisch dat we nu al twee officiële partners hebben die de vereniging ruimtes bieden waar we bij elkaar kunnen komen, en die een inhoudelijke bijdrage kunnen leveren aan onze activiteiten.” Een eerste bijeenkomst heeft al plaatsgevonden bij het Science Centre Delft. Meijer: “We hebben op 16 april in de prachtige Faculty Room van het museum een eerste bijeenkomst georganiseerd over vernieuwing in het WTC vakgebied, WTC2030.”

Science Centre Delft
Het Science Centre is onderdeel van de TU Delft en is een ontmoetingsplek en platform voor iedereen die zich interesseert in wetenschap en techniek. Het Science Centre keert de TU Delft binnenstebuiten en laat zien welke plek wetenschap en techniek in de samenleving innemen waarbij zelf ontdekken, onderzoeken, ontwerpen en bouwen, de uitgangspunten zijn. Beleef de echte wetenschap in het Science Centre Delft!

SciCom NL
SciCom NL is de vereniging voor iedereen die actief is of wil zijn in de wetenschapscommunicatie. Inclusief wetenschappers, studenten, voorlichters, docenten, journalisten en alle anderen met een passie voor wetenschaps- en techniekcommunicatie. Waarom we bestaan? Om van elkaar te leren, enthousiasme te delen, samen invloed uit te oefenen op beleid en uiteindelijk er mede voor te  zorgen dat we veel en op goede manieren over wetenschap communiceren. Hoe? Door elkaar te spreken, online en real-time in workshops, debatten, commissies, symposia en lokale hubs. Sinds de openstelling voor aanmeldingen afgelopen november heeft SciCom NL al 72 leden mogen verwelkomen, en er komen wekelijks meer bij. Nieuwe leden en andere partners zijn uiteraard van harte welkom.

Meer informatie
Contact www.scicom.nl: Ineke Boneschansker secretaris@scicom.nl
Contact www.sciencecentre.tudelft.nl:  Alex Lokhorst, Marketing Sales & Communicatie Adviseur Science Center Delft, b.a.e.lokhorst@tudelft.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s