Ledenadminstratie SciCom NL online!

Ledenadministratie online!
SciCom NL is de Nederlandse Vereniging voor Wetenschapscommunicatoren. Ons doel is, gelijk ons motto, een vereniging te zijn Voor Iedereen met een Verhaal over Wetenschap. SciCom NL is een inclusieve branchevereniging, waar op ieder moment individuen binnen het terrein van wetenschap- en techniekcommunicatie (wtc) hun interesse, enthousiasme en kennis met elkaar kunnen delen. Zo kan persoonlijk enthousiasme gecombineerd met kruisbestuiving leiden tot de bloei van nog meer boeiende wtc-activiteiten. Kortom: als jij een passie hebt voor wtc, nodigen we je graag uit om lid te worden.

Contributie en lid worden
De contributie bedraagt 35 euro per verenigingsjaar (kalenderjaar). In het eerste jaar van lidmaatschap komt daar nog 15 euro bij voor de administratiekosten. Als je nog studeert, kun je studentlid worden. Dan betaal je wel het entreegeld, maar nog geen contributie. Na een jaar kun je beslissen of je volwaardig lid wilt worden.
Schrijf je je in in de loop van een kalenderjaar, dan betaal je voor de maanden die nog over zijn van dat jaar. Het jaar daarop betaal je natuurlijk wel de volle contributie.

Inschrijven doe je via http://scicom.banster.nl

Discussielijst [SciComNL]
Leden worden automatisch bijgeschreven op de besloten discussielijst [SciComNL]. Via deze lijst zullen we onze ‘interne’ verenigingsberichten gaan versturen. Daarnaast blijft ons algemene nieuws natuurlijk te volgen via onze website, Twitter, Facebook en de LinkedIn-groep PWC – Platform Wetenschapscommunicatie.

Meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s